Het verwijderen van gekoppelde contacten in LinkedIn

Het verwijderen van gekoppelde contacten in LinkedIn

Elk lid van de LinkedIn zakelijke netwerksite creëert een netwerk van gekoppelde professionele en zakelijke contacten, genoemd LinkedIn connecties Aangesloten leden kunnen elkaars activiteit updates, contactgegevens, werk geschiedenis, aanbevelingen en academische en professionele kwalificaties te bekijken Als u een contactpersoon aan uw LinkedIn toegevoegd netwerkverbindingen, maar later besluit dat u de gebruiker wilt verwijderen, kunt u de contactpersoon uit uw LinkedIn-contacten pagina te verwijderen

Log in op uw LinkedIn-account Beweeg uw muis over het tabblad "Contacten" op de belangrijkste navigatie-menu Selecteer "Aansluitingen" uit het contextmenu

Klik op de blauwe "Connections verwijderen" link in de rechterbovenhoek van de pagina

Scroll naar beneden de alfabetische lijst van de LinkedIn-contacten in uw netwerkverbindingen Klik en selecteer het selectievakje naast elke contactpersoon die u wilt verwijderen uit uw netwerk

Klik op de blauwe "Remove Connections" knop onder "Verwijder deze verbindingen" aan de rechterkant van de pagina

Klik op de "Ja, verwijder ze" knop in de bevestiging pop-up venster LinkedIn toont een "succes" bericht met een groen vinkje aan te tonen dat het contact is verwijderd

Tip

  • Als u wilt verbinden met uw contactgegevens op een later tijdstip, moet u de gebruiker uit te nodigen om uw netwerkverbindingen weer te sluiten, door te klikken op de "Aankondiging" link op zijn profielpagina of naast zijn naam in LinkedIn zoekresultaten
51

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha