Wat is de werkgelegenheid Sponsoring

Wat is de werkgelegenheid Sponsoring

De VS controleert de instroom van werknemers over de grenzen door te eisen dat de burgers van andere landen een visum te krijgen voordat het werken op Amerikaanse bodem Wanneer een bedrijf wil huren van een vreemdeling, moet het een goedkeuring proces, waarbij het Amerikaanse ministerie van Arbeid en de Amerikaanse burgerschap volgen and Immigration Services, dat leidt tot een vergunning werken Dit proces, dat bekend staat als de werkgelegenheid sponsoring, varieert afhankelijk van de arbeidsvoorwaarden, kandidaat vaardigheid en type visum

Uitzendarbeid

De USCIS classificeert tijdelijke of korte termijn, de werkgelegenheid als niet-immigratie Op enkele uitzonderingen na, niet-immigratie visa nodig werkgelegenheid sponsoring De meest voorkomende tijdelijke daarvan zijn H 1B visa, voor mensen met speciale vaardigheden en een bachelor's degree; H 2A, voor werknemers in de landbouw; H 2B, voor algemene uitzendkrachten; L 1, voor inter bedrijf overschrijvingen; en TN, voor Canadese en Mexicaanse professionals
De eerste stap is een $ 325 vergoeding met Vorm I 129, Petitie voor niet-immigrant Worker, aan de USCIS ingediend, behalve voor H 1B en H 2A visa Deze rubriceringen vereisen sponsoring werkgevers naar een werkkamp aandoening toepassing van het Amerikaanse ministerie van Arbeid te verkrijgen voor het indienen de I 129 De afdeling controleert de Amerikaanse tekort werknemer voor de functie en bevestigt de vergoeding van de buitenlandse kandidaat zou brengen met die van zijn Amerikaanse collega Deze formulieren kunnen online via de afdeling iCERT visa portal worden ingediend

Vast dienstverband

Werkgevers die willen een permanente positie om een ​​vreemdeling te bieden kunnen kiezen om hun kandidaat te sponsoren voor een groene kaart, die een permanente verblijfsstatus subsidies voor de kandidaat om in aanmerking te komen voor de immigratie, moet de sponsoring werkgever zijn kwalificaties en zijn inhuren intenties te tonen De sponsoring proces vast dienstverband begint met het indienen van de LCA-applicatie Na ontvangst van LCA goedkeuring, de werkgever bestanden Vorm I 140, Immigrant Petitie voor Alien Worker en een indieningstaks van $ 580, vanaf 2012, met de USCIS
Permanente tewerkstellingsvisa vallen in vier sponsoring die categorieën, die elk een jaarlijkse toewijzing door het Amerikaanse Congres deze set zijn EB 1 - Priority Arbeiders, voor professoren en multinationale leidinggevenden; EB 2 - professionals met geavanceerde graden, voor het bedrijfsleven, kunst en wetenschap; EB 3 - Professional of geschoolde werknemers, voor mensen met een hbo-opleiding; en EB 4 - Speciale Immigranten, voor artsen en kerkelijk werkers De vroegste datum van indiening van dit meerstappenprocedure beginnen is 1 april van elk jaar

Werkgever Verantwoordelijkheden

Amerikaanse werkgevers hebben behoefte aan een IRS fiscaal nummer om de werkgelegenheid te sponsoren voor de H-1B en permanente tewerkstellingsvisa Zij moeten voldoen aan specifieke regelgeving om sancties te vermijden eerste, ze moet de vreemdeling de heersende loon betalen voor zijn positie Ten tweede moeten ze ervoor zorgen dat de arbeidsvoorwaarden voor hun Amerikaanse werknemers zullen niet worden gekwetst door de komst van de werknemer en dat uitsluitingen of stakingen had geen rol in het verhuren beslissing
Een andere verplichting mandaten dat een kopie van de LCA worden geplaatst in de werkplaats gedurende minstens 10 dagen of aan vakbond of arbeid vertegenwoordigers van werknemers met vergelijkbare vacatures Gedetailleerde werkgelegenheid bescheiden in verband met de tijd van de vreemdeling op de baan en compensatie, alsmede een Afgerond werkgelegenheid in aanmerking te komen Verification I 9 formulier, moet beschikbaar zijn voor inspectie door het ministerie van Arbeid zijn

Overwegingen

Volgens de immigratie advocatenkantoor Siskind Susser Bland, kunnen sponsors van H 1B visum kandidaten aanvullende eisen hebben als ze vallen in een van de drie, "H-1B afhankelijke werkgever" classificaties Deze omvatten met 25 of minder werknemers, zeven of meer met H-1B-status ; 26 tot 50 werknemers, 12 met H 1B-status; of meer dan 50 werknemers, met ten minste 15 procent heeft H 1B statuut
Deze sponsoring werkgevers moeten onder ede zweren dat ze niet zullen "verplaatsen" een Amerikaanse werknemer binnen 90 dagen voor of na het indienen van de H-1B petitie Zij moeten ook verklaren dat ze ingespannen om de Amerikaanse talent en dat werkaanbiedingen werven werden gepresenteerd aan een Amerikaanse aanvrager dezelfde kwalificaties als de immigrant Een derde voorwaarde voor H 1B afhankelijke werkgevers is om een ​​"toegang van het publiek dossier," te onderhouden met loon-informatie en een kopie van de LCA, binnen één werkdag van indiening

158

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha